Eindelijk weer een beetje zon in CC. - Reisverslag uit Corpus Christi, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu Eindelijk weer een beetje zon in CC. - Reisverslag uit Corpus Christi, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu

Eindelijk weer een beetje zon in CC.

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan

11 April 2007 | Verenigde Staten, Corpus Christi

Het is hier al de heletijd warm maar ik had nog weinig zon gezien in CC.

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb dus ik dacht laat ik maar weer is wat posten.

het is hier nog steeds leuk en heb het naar me zin, het enige wat jammer is is dat het een vrij oude stad is en weinig vooruitgang heeft, dus helaas geen bruisende binnestad. wel een leuke mall hier niet ver vandaan maar daar heb je het na een uur ook al weer gezien.

ik ben afgelopen zaterdag uitgeweest in CC. dat was erg gezellig samen met 2 collega´s(Ruby en Sophie). Ze werken als marketing director en activity director hier op de community. erg gezellige meiden.

Zijn naar 5 verschillende clubs geweest. En allemaal even leuk en gezellig. lekker gedanst en gedronken.
Gelukkig gaat alles hier om 2 uur s'nachts dicht want ik moest zondag weer om 10 uur beginnen.

Voor de rest kan ik me geld hier niet echt uitgeven dus kan lekker sparen nu ik in texas ben.
ik maak ongeveer 45 uur per week dus dat is ook wel lekker.
Vrijdag is de laatste dag van mijn manager. en dan word ze gelukkig vervangen door iemand die wel kan koken. want zei had er echt de balle verstand van. Alleen die nieuwe manager is niet zo goed in papier werk maar dat gaat wel goed komen.

voor de rest heb ik weinig te vertellen, aan het eind van de maand is er een conference ergens vlakbij chicago dus dan moet ik weer terug. ik weet nog niet waar ik daarna na toe ga, mischien wel weer terug naar CC.

Groeten van uit TEXAS.

Stef

PS. ik heb vandaag gehoord dat ik 24 April weer terug ga naar Chicago!!
weet nog niet waar ik daarna naar toe ga misschien weer terug.

• 12 April 2007 - 08:58

Mama:

Hey grote charmeur,

Je weet ook wel met wie je uitgaat he!!!
    Leuke meiden hoor.
    Zo te zien op de foto was het zeker wel gezellig (hahaha)

Heb je nou ook al wat foto's van de omgeving gemaakt? En van de community, we willen wel even zien waar die oudjes wonen hoor!!

Laat je die managers daar ook wel even zien dat jij lekker kan koken, of heb je daar geen gelegenheid voor? Krijg je daar een menu wat voor de hele week vaststaat, of moeten jullie zelf improviseren? Hebben ze een keuze menu?

Je zou toch ook nog naar het St. Padre eiland gaan of heb ik dat verkeerd begrepen en ligt dat te ver weg?

Ik ben blij dat de zon weer een beetje gaat schijnen voor je, want ik vond je er wel wat bleekjes uit zien (haha) Je hebt daat natuurlijk geen zonnebank!!!(moet je maar thuis blijven).
    Wij hebben hier heel mooi weer en het komende weekend wordt het weer veel zon, dus dat wordt weer zonnen. Je moeder is al aardig tuinbruin (lekker puh.

Je haar zit goed, ben je daar of in Chicago naar de kapper geweest?

Ik hoor net van Mik dat ze 3 maanden naar Louis in Amerika komt, misschien kunnen jullie elkaar daar nog ergens ontmoeten. Ze gaat 8 mei al weg, snel he!

Ik weet verder niks meer te melden, dus tot schrijfs maar weer of bels.
    Je moet als het kan toch wat meer schrijven hoor vinden we allemaal harstikke leuk.

Heel veel knuffels en big hugs van ons, we love you!!!!! kussssssssssssssssss
    bye bye bye

Mam en pap natuurlijk ook

• 12 April 2007 - 10:33

Sis:

hey party beest,

jammer dat daar niet zoveel te doen is, maar dan kun je inderdaad lekker sparen.
    Ik ben ook druk aan het sparen voor Amerika, kost allemaal veel geld. en ik wil daar natuurlijk ook van alles kopen.

Ik ben nu druk bezig met afstuderen, ik heb een goede beoordeling gehaald op mijn stage en ze willen mij graag hebben op de afdeling. Dat wordt dus na Amerika.
    Maar eerst nog maar even 10 weken bikkelen achter de computer.

Zondag was ik naar de challenge was heel erg gezellig en veel bekenden, jammer dat je er neit bij kon zijn, maar volgens mij vermaak je je daar best.

nou ik weet ok niks meer te schrijven, ga dit weekend ook maar eens het zonnetje bekijken.

dikke kus je zusje

• 12 April 2007 - 19:42

Lot:

He Stef,
    Je hebt t lekker naar je zin, merk ik...;-) Geniet er maar lekker van hoor! Gelijk heb je... Je zit er ook met leuke mensen zo te zien. Hier is verder alles goed...zal je binnenkort weer s mailen. Kunnen we weer ff bijkletsen...haha...tot snel en geniet ervan!

Dikke kus,
    Lotje

• 17 April 2007 - 05:14

Mik:

Hoi stefan

Even een berichtje uit Kopenhagen!!!!!

Ik kom onverwachts de 8ste mei tot 8 augustus naar de states.

Er zijn zo veel dingen gaande dat ik je op de hoogte hou in de states waar ik zit, maar de eerste weken ga ik Louis zijn huis schoon maken dit in verband met nieuwe huurders.

Hoe ga jij daar, je hebt het nog steeds naar je zin he, nou de fotos die je stuurt zijn heel leuk en zien er erg gezellig uit.
    Wanneer ga je daar weer weg en weet je al waar je dan naar toe gaat. Ik ga nu hopen dat je ongeveer de 8ste in Salt Lake zit, want dan gaan we een feestje bouwen hoor!!!

Nou jongen heel veel werk plezier en pak wat je pakken kan ( je weet wel wat ik bedoel ).

Oh ja Pascal Maassen gaat de 20 ste april voor 10 dagen naar Louis, je weet wel toch die ouwe vlam van Louis en die wat had ooit met carlo boshart.

Volg jij dancing with the stars nog in de states.
    Ik weet helemaal niets van de uitzendingen en weet ook niet wie goed is en wie slecht zijn.

Laat even weten of jij er wat van mee krijgt.

Lieve schat een dikke knuffel van Kopenhagen!

• 17 April 2007 - 13:23

Peter:

Hoi Steef, alles kids zie ik, je werkt zo nu en dan toch ook nog wel??
    Maar wat ik mooi vind is dat je geniet van jouw stageverblijf in de STATES.
    We krijgen straks een Steef terug die een schat aan levenservaring heeft opgedaan, TOP jongen we zijn hier in Santpoort maar wat trots op "onze" extra zoon.
    Groeten en hou je haaks(of recht als je dat liever hebt).
    Uit Santpoort Noord.

• 20 April 2007 - 08:45

Papa:

Steef, afgelopen woensdag is ome Peter en tante Ellen geweest,om de jonge koi te vangen, echter ze bevonden zich op "grote diepte" dus heb ik een kruisnet aangeschaft en gaan het opnieuw proberen, hebben ze bij het resort ook mooie aangelegde vijvers?(in ieder geval wel mooie vrouwen zie ik), tot bellens zondag a.s.
    groetjes papa en mama.

• 22 April 2007 - 19:09

Mik:

even weer iets uit Kopenhagen!!!!!!!
    Ben jij van de aardbodem verdwenen???????????????????????????
    oF HEB JE EEN LEKKER DING OPGEDOKEN EN LIG JE ALLEEN MET DE GORDIJNEN DICHT IN JE NEST TE ROLLEBOLLEN!

iK HEB JE VAN ALLES GESCHREVEN MAAR TOT OP HEDEN n i e t s!

Ik hoor je wel weer.

Groetjes Kopenhagen!!!