na een dagje werken - Reisverslag uit Corpus Christi, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu na een dagje werken - Reisverslag uit Corpus Christi, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu

na een dagje werken

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan

22 Maart 2007 | Verenigde Staten, Corpus Christi

hier een berichtje vanuit corpus na een dagje werken.

Het is hier erg benauwd weer veel vocht in de lucht. en het is hier nu nog 6 uur verschil met nederland. nu nog wel maar onze klok is al vooruit gegaan. dus als bij jullie de zomertijd ingaat is er weer 7 uur verschil met corpus en chicago.

mijn vlucht was prima verlopen het was 5 uur vliegen met een tussen stop in housten van 2 uur.wat trouwens een erg mooi vliegveld is.

vandaag lkkr gewerkt in de keuken en morgen om 7 uur beginnen met ontbijt.
ik weet niet precies wat mijn assigment is maar ik moet gewoon bijspringen waar ik kan.

ik ben echt heel blij met me nieuwe telefoon. echt super. . .

maar goed ik ga zo naar me bedje. want moet morgen vroeg op :S

dikke kus

Stef

• 23 Maart 2007 - 07:05

Joy/wen:P:

heey
    klinkt echt leuk:D
    7 uur verschil is best veel!!!!
    en je moet iedere keer ook lang vliegen!
    nou doe je best!
    ik moet namelijk snel naar school:P
    kus joy/wen:P

• 23 Maart 2007 - 11:35

Mam:

hoi liefie,

Slaap je nu weer bij/op de property? Heb je weer een eigen kamer? Werken daar ook weer veel Spaanse mensen?
    Wat een vragen weer he, ja we willen alles van je weten hoor!!!
    Vraag je wel na aan je super visors wat je assignement is!

Vergeet je niet contact op te nemen met mevr. vermeulen om je verslag uit te brengen? Zij wil waarschijnlijk ook wel weten hoe het daar met je gaat.

Ik ben blij voor je dat je telefoon naar je zin is!! hoop wel dat je nog genoeg geld overhoudt om je huur te betalen, want je heb al veel gekocht toch?

Maak je ook nog even foto's met je nieuwe toestel we zijn wel benieuwd!!

Marieke komt dit weekend weer gezellig langs, vinden we heel leuk want dan is er tenminste weer een beetje reuring thuis.
    We kijken nu best wel uit naar de vakantie en gaan dit weekend bekijken wat voor route we zullen nemen. We hopen wel dat je je vakantie dan ook een beetje kan plannen voor september.

Ik weet even niets meer te zeuren (grapje)
    Doe je best we houden van je , dikke knuf van ons
    Pap en mam

• 23 Maart 2007 - 22:47

Oom Peter:

Hoi Steef, jij slaat je er wel doorheen als ik dat zo allemaal lees. Ik heb geen moment gedacht dat jij dit niet zou kunnen, maar geweldig om te lezen dat je het zo leuk vind, ik heb al eerder geschreven dat werken in jullie bloed zit en dan heb je een mooie voorsprong op veel andere.
    Alhoewel ..... als je zover komt als leerling in de horeca dan moet je wel over een bepaalde werklust bezitten, is 't niet?
    Nou Steef, hou je haaks en Ellen en ik vinden het verschrikkelijk leuk dat jou ouders en Marieke dit jaar naar jou toe gaan in Amerika, een kort samenzijn met z'n vieren is geweldig neem dat maar van mij aan.
    SuperSteef tot de volgende keer.
    Peter.

• 24 Maart 2007 - 17:59

Mik:

Attentie Attentie, berichtje uit Kopenhagen

Dat jij een vliegveld ook nog mooi kan vinden, nou ik vind er helemaal niets aan!!!!!!!!!!!

Je mag nergens meer roken, dus vind ik er niets aan!!!!!

Lekker dat je het naar je zin hebt, ik hoop dat je nog wat van de omgeving kan zien nu dat je daar een maand zit.

Zorg ervoor dat je wat gaat zien, want het is zo voorbij.

Nou ik heb dit keer niets verder te melden, dus dikke kus en tot schrijfs.

Groetjes mik

• 28 Maart 2007 - 05:34

Rochelle:

Hey Steef,
    Ik ga je echt snel weer ff bellen. Ik heb deze week Spring Break dus dat komt wel goed.
    Het is echt raar. Je zit nu maar ongeveer 5 uurtjes bij me vandaag. raar gevoel haha.
    Ik spreek je snel
    Dikke Kus

• 28 Maart 2007 - 13:41

Kees En Anneke:

Hoi Stefan,we vinden het leuk om te horen,waar je zit en wat je doet!Ideaal toch zo"n internetverbinding .We hopen dat je het ook hier naar je zin hebt!Groetjes en sukses!