Op naar het warme Texas - Reisverslag uit Corpus Christi, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu Op naar het warme Texas - Reisverslag uit Corpus Christi, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu

Op naar het warme Texas

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan

21 Maart 2007 | Verenigde Staten, Corpus Christi

jaja gistermiddag kreeg ik eindelijk te horen waar mijn volgende assigment.

Corpus Christi, Texas

Daar ga ik de komende 30 dagen mijn geld uitgeven slapen en werken ;)

en natuurlijk heel bruin worden.

Ik heb gister ook een nieuwe telefoon met abbo gehaald. waar ik ook mee kan internetten. ik moet alleen nog even onder de knie krijgen hoe die werkt.

Mijn nieuwe nummer is:

+1 773 966 8645

ga me niet te veel smsen, want ik betaal ook voor mijn inkomende smsjes, en oproepen.

In het weekend kan ik gratis gebeld worden. of door de weeks tussen 21;00 en 07;00 dat is voor jullie dus midden in de nacht tot een uur of 12 smiddags. maar waarschijlijk slaap ik dan al.

zo dra ik in texas ben laat ik weer wat horen.

Dikke Kus,

Stef

• 21 Maart 2007 - 12:33

Mam:

Dat is fijn om te horen, weer lekker naar de zon. Niet te veel geld uitgeven hoor, het kost al genoeg!!!
    Hoop dat we nu kunnen skypen of msnen. Dat fototoestel is wel heel mooi hoor!! heb even gekeken op internet. We zien het wel aan de foto's straks!!
    We wensen je een goede vlucht en dat je het maar weer naar je zin zult krijgen daar, doe je best en pas goed op jezelf.

dikke kus van ons xxxxx

p.s.Wat voor opdracht heb je gekregen of hoor je dat nog?

• 21 Maart 2007 - 15:00

Joy/wen:P:

heeey!
    helemaal leuk:D
    ook daar weer heel veel suc6!!
    en geniet ook lekker van de zon:P
    dikke kus joy/wen:P

• 21 Maart 2007 - 15:33

Marieke:

Gelukkig dat je een opdracht hebt gekregen, dacht even dat je in Chicago moest blijevn, maar dat kon ik haast niet geloven. Je hebt het zo naar je zin. Volgende week gaan we onze trip boeken, echt heel veel zin in. Ben ook wel toe aan een lange vakantie.
    Ik moet nog 2,5 weken stage lopen en dan eindelijk klaar. Hoop dat we snel een keertje kunnen skypen en anders wordt het laat opblijven om je te kunnen bellen of in het weekend natuurlijk.

Xx van je zus

• 21 Maart 2007 - 15:52

Mik:

Hoi stef,

Hier weer een berichtje uit Kopenhagen.

Lekker he weer de warmte in alhoewel ik niet weet hoe het weer daar op het ogenblik is.
    Hier is de rust weer gekeerd, want als mijn jongetje komt dan kan ik plannen dat ik een ons weeg, maar zoals je weet komt daar geen moer van terecht.
    Hij zit nu alweer in Las Vegas voor demos met lisa, dus weer even zakken vullen!!!!!!!!!!!!!!!!

Daar na als het goed is naar LA voor de result show dinsdags, ik weet niet of je het volgt, maar vanavond is de show en ik geloof dat er morgen een uit gaat. Ik weet ook niet zeker of Louis meedoet want dat heb ik niet begrepen, dus ik wacht het maar af. Jij moet natuurlijk wel even gaan kijken he, want nu zit jij dicht bij het vuur en ik op verre afstand.

Nou jongen ik hoop dat je het heel leuk hebt in Texas en dat je leert rodeo rijden, kijk dan wel uit voor je ballen want het doet zeer hoor net als bij paardrijden als je dat voor de eerste keer doet. Heel veel liefs van mij en oma

• 21 Maart 2007 - 16:00

Lot:

hey steef,
    wat gaaf dat je in texas zit! zo kom je nog s ergens...haha. geniet ook maar lekker van t goede weer, want hier is t echt koud! krijg je als t één week goed weer is geweest...haha. Geniet er maar lekker van en doe geen dingen die ik ook niet zou doen...;-) ben dit weekend weer bij mijn ouders. hoop je dan nog ff via msn te spreken... kunnen we weer s goed bij kletsen;-)
    Tot snel!

Dikke kus,
    Lot

• 22 Maart 2007 - 11:43

Lousje:

hee lieffie,
    lekker hoor, dat je het zo naar je zin hebt!
    maar je mag niet TE bruin worden hoor!! je bent altijd al bruiner dan mij geweest!:S

hihi, goeie reis en nog veel plezier.

dikke kus (K)
    lousje