Ik weet het nu wel jah! ! ! :P - Reisverslag uit Charlotte, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu Ik weet het nu wel jah! ! ! :P - Reisverslag uit Charlotte, Verenigde Staten van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu

Ik weet het nu wel jah! ! ! :P

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan

10 Maart 2007 | Verenigde Staten, Charlotte

na 5 keer te verhuizen heb ik nu echt wel door hoe ik me koffers moet pakken :P

maar heb nu wel ff internet op me kamer dus das wel leuk :P
ik zit nu in het marriot hotel vlak naast een vet groot winkel centrum :P dus kan me geld hier wel kwijt ;)

ik ben nu aan me laatste week begonnen in charlotte voor ik weer naar het koude chicago vertrek. :(

ik sta deze week een paar keer in de keuken en heb geen id wat ik de andere dagen ga doen.

ik dacht dat ik vrijdag ochtend zou vliegen naar chicago maar ik had me verkeken ik vlieg om 07.55 PM in plaats van AM:( moet ik nog werken die dag ook.

ik heb van de week de zelfde koekjes gemaakt als die mijn tante had gemaakt op mijn afscheidsfeestje. ze waren bijna net zo lkkr als die van me tante :P

ze gebruiken hier veel Knorr en de residents kunnen zelfs heineken drinken. dat is wel grappig om te zien.

alleen de topografie kennen ze hier niet zo goed van europa. ik ben al 5 mensen tegen gekomen die, als ik zeg dat ik uit the netherlands kom, zeggen dat ze ook van kopenhagen houden en dat ze er al vaak zijn geweest. de eerste keer ging ik ze verbeteren, maar na de 2de keer dacht ik van, laat maar zitten.

na ik heb nu wel weer genoeg geschreven denk ik. anders wordt het te langdradig ;)

zondag Wéér me koffers pakken om terug te gaan naar me comunitie.

na ik ga weer,

Ltrrrzzz,
stefan

• 10 Maart 2007 - 07:53

Mam En Pap:

hoi liefie,

Wij zijn blij weer even wat van je te lezen hoor!!!!
    Nou jongen weet je nu precies wat je bij je hebt, aan kleding etc.!!!!
    Hoe zo 5 keer verhuisd?
    Steeds naar een andere community, of wel op hetzelfde resort?

Zeg dan maar dat je uit Holland komt, misschien begrijpen ze dat wel beter.

Nog steeds naar je zin daar, zeker wel hard werken? Maar daar kan je wel tegen toch?
    Al leuke mensen ontmoet, of heb je daar geen tijd voor?

Nou we spreken je wel weer aan de telefoon, pas goed op je zelf. We houden van je en zijn trots op je dat het zo goed gaat.

Dikke kuss van ons
    Pap en Mam en Marieke

• 10 Maart 2007 - 16:49

Cristel:

Heey,

Ben blij te horen dat het goed met je gaat. Leuk om steeds al je verhalen te lezen.
    Nog veel succes die paar dagen in Charlotte en dan weer op naar Chicago. Good Luck :D
    Kuss

• 10 Maart 2007 - 17:22

Joy/wen:P:

heey steef
    klinkt leuk!
    wel vervelend dat je na je werk nog moet vliegen
    haha en als je het over holland hebt kan je de naam amsterdam altijd wel laten valllen:P:P
    suc6
    xxx joy/wen:P

• 10 Maart 2007 - 20:41

Ellen Hoeben:

Hallo man, wat zijn die amerikanen dom he. Wij hebben het ook al eens gehoord, Nederland .... o ja dat leuke plekje in Duitsland, we zijn er ook geweest zeggen ze dan ook nog. Maar alle gekheid op 'n stokje, we zijn blij met jou bericht met foto's en fijn om te lezen dat jij het naar je zin hebt.
    Veel liefs, tante Ellen ome Peter.

• 11 Maart 2007 - 11:38

Joan:

Heya...
    Hahhahaa Nou wees blij dat je eindelijk weet hoe je koffer moest inpakken... Ik heb t nog steeds niet door... hahaha... Nou ja... Ik ben blij te horen dat het goed gaat daar... hahaha... Veel plezier lieve schat... EN nog een fijne reis...
    Dikke kuzzz...

• 12 Maart 2007 - 13:06

Lous:

hee moppie.
    fijn dat je het zo naar je zin hebt!al dat verhuizen lijkt me wel een beetje onprettig, of niet?
    niet al te hard werken he, nog wel een beetje tijd voor fun over houden.

love you, kuss loussie

• 15 Maart 2007 - 19:07

Mik:

Hoi stefanneke,

Hier even een berichtje uit KOPENHAGEN.

Heb je die griezel al aan een vork geprikt, want volgens Louis woont hij weer in Charlotte.( Philipje)

Misschien smaakt hij wel lekker in vissoep, want die stinkt ook!!!!!

Leuk he dat inpakken en uitpakken, maar je wordt er wel gehaaid in, als je het doet zoals Louis het doet, dan pak je eerdaags 5 koffers in 2 koffers, want hij is expert erin.

Louis is nu hier en iedereen trekt aan hem en dat is voor ons heel leuk, want wij zien hem als hij thuis komt en dat is soms laat in de nacht.

Gaaf als je weer om 7 uur je nest uit moet, maar het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven.

Gisteren hebben wij een heel gezellige avond gehad, want we hebben hem aan een stoel gebonden en 4 pakken kaarten voor hem gelegd en dat hielp want hij wilde jokeren.

Het was heel gezellig, want Ruby Kleppie en Dirk waren er ook en het was heel leuk en wie denk je die alle potjes won Ja ja Louis natuurlijk, want die lijer houd alle kaarten vast zodat wij niet aan kunnen leggen en gaat dan in een keer uit!!!!!!!!!!!
    Dit was de kaartclub, verder waren Dees, Kelly en Arnee er ook, maar die zaten in de koffiecorner, want Arnee haar taak als ze hier is is koffie in schenken en dat doet ze ook uit zichzelf.

Ben vandaag met mama naar de gipskamer geweest en ze heeft nu paars gips en ze mag het belasten. Dat paarse gips nodigt erg uit om geheel beplakt te worden met multicolor stenen en dat gaat ook gebeuren in de loop van volgende week.

Nou ik wens je morgen een hele goeie vlucht en ik hoop van je te horen wat er dan weer gaat gebeuren.

Dikke kus Mik

• 26 Juli 2007 - 13:02

Oma Sibeijn:

ik zie dat het goed met je gaat
    met mij ook ik ben maandag aan mijn oog geoppereert mamma is mee geweest de groetjes Oma sibeijn daaaaag kusje