Doei doei - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu Doei doei - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Stefan Wabeke - WaarBenJij.nu

Doei doei

Door: Stefan

Blijf op de hoogte en volg Stefan

08 Februari 2007 | Nederland, Hoofddorp

Dit is mijn laatste berichtje wat ik nu nog zal schrijven vanuit NL. ik heb me koffers gepakt en alles staat klaar.

Ben vandaag met ramon het dorp in geweest en heb een Cam en Mic gekregen van hem. toen ik this was heb ik ook nog een SkypePhone gekregen van me zus en hij heet Baby. (hier beneden een plaatje an Baby) Leuk he.

Mochten jullie ook Skype gebruiken mijn naam is : stefan307

Ik zal jullie missen en ik hoop ook van jullie wat te horen.

Dikke Kus

foutje moet kunnen ;)

• 08 Februari 2007 - 23:09

Rochelle:

Hey lieverd.....
    Wat leuk joh, nu is het bijna zover. Ik weet zeker dat je een hele leuke tijd tegemoet gaat. Als je daar bent, moet je me ff laten weten wat je telefoon nummer is, want ik kan gratis bellen over heel Amerika(vanuit Arkansas)
    Geniet van alles wat je te zien krijg.
    I Miss You.

Dikke kus Rochelle

• 09 Februari 2007 - 09:25

Lousje:

hee lieverd,
    heel erg veel plezier! ik hoop dat je een leuke tijd hebt. maar ons allemaal een beetje missen mag best wel hoor :P ik hoop dat t is wat je er allemaal van verwacht! heel erg veel succes.

liefs en dikke kus,
    lous

• 09 Februari 2007 - 17:15

Nicole!!:

Heee stefan..

Ik wou nog ff zeggen. Heel veel plezier daar.. en doe je best.. Ook veel succes van mijn ouders+ zus..

Dikke kuszz Nicole+ fam..

• 09 Februari 2007 - 19:40

Pap En Mam:

Hoi liefie,
    Fijn dat je een goeie vlucht hebt gehad. Dat is toch wel een andere temperatuur he -10, maar ja dat wordt even wennen
    Ik vond het vanmorgen erg heftig maar jij hebt je goed gehouden, gelukkig maar!!
    Wij hopen dat je een geweldig tijd zult krijgen, maak er wat moois van zodat je straks met een geweldige ervaring en herinneringen thuis komt.

veel liefs en dikke knuffels van ons tot skype's

pap, mam en Marieke

p.s.: skypenr. wabies

• 09 Februari 2007 - 20:59

Tineke:

hoi stefan,
    je bent goed aangekomen lees ik en het is daar erg koud he. wij volgen je op je site, leuk hoor. geniet er van en VEEL SUCCES XXX de trouwtjes

• 09 Februari 2007 - 21:14

Joy/wen:P:

hey!
    zo ben je veilig aangekomen??? de dag is voor jou daar net begonnen heb is middag daar:P:P toch? geniet er van en ik ga zeker je site in de gaten houden!
    xxxjoy/wen:P

• 10 Februari 2007 - 08:56

Marieke:

He broertje

Heel veel plezier!
    Ik kom je alleen opzoeken waar het iets warmer is hoor! Dit is veels te koud voor mij.

Heel veel liefs

je zusie

• 10 Februari 2007 - 09:55

Tante Marian:

Hai Steef,
    fijn om te horen dat je goed bent aangekomen in het koude amerika, viel even tegen zeker? Wat een uitvinding deze site en een heerlijke mogelijkheid om met je in contact te komen en van je te horen hoe het je vergaat. Wel regelmatig updaten hoor! Bye, bye, je tante